Medlemskap & Priser

Medlemskap & Priser

Våra medlemskap baseras på att kunna erbjuda dig så mycket kontakt med din personliga Coach som möjligt. Därför individanpassar vi alla våra medlemskap utefter dina behov, målsättningar och krav.

Det här innebär att priserna varierar från person till person eftersom vi alla är olika. Vissa vill träna mycket och inte kombinera det med något annat, andra vill gärna träna två gånger per vecka och samtidigt behålla sin löpträning. Vårt första steg tillsammans är att tillsammans reda ut ifall vi faktiskt passar dig, dina målsättningar och vad du vill ha ut av träningen och det gör vi genom ett första samtal.

För att ta ditt första steg, klicka bara här nedanför!

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!

Komma igång!

Klippkort

Individuell Programmering

När man väl har tränat hos oss ett tag kan det vara aktuellt att ta nästa steg i sin träningsresa, eller så kanske du redan från start vill ha lite mer hjälp i din träning. För många innebär det här en mer individualiserad plan där du tillsammans med en Coach går igenom vad du vill uppnå med din träning och vad som kommer att krävas för att nå dit.

Lagträning & Atleter

Är du tränare för ett lokalt lag eller atleter? CrossFit Kungsbacka kan hjälpa dig att förbereda dina atleter inför den kommande säsongen eller ordna med träning under pågående säsong. Vi programmerar för specifika sporter eller mål för dina atleter. Vi fokuserar på 10 aspekter av fitness: syreupptagningsförmåga, uthållighet, styrka, rörlighet, effekt, snabbhet, smidighet, koordination, balans, precision.

För mer information, kontakta jan.clingston@crossfitkungsbacka.se

Företagshälsa priser

Intresserad av att testa CrossFit på ditt kontor eller arbetsplats? Vill du lära dig hur du kan bygga ett team genom CrossFit? Vill du att dina anställda ska vara välmående och hälsosamma? Vi samarbetar med företag för att erbjuda deras anställda ett CrossFit Kungsbacka medlemskap. För mer information, var vänlig och kontakta jan.clingston@crossfitkungsbacka.se eller besök vår Företagshälsa sida.

Teambuilding Pris Per Person (10 personer minimum) 25+
Hos CrossFit Kungsbacka 145 kr Kontakta Jan för pris
I ditt kontor/företag 245 kr Kontakta Jan för pris