OM OSS

OM OSS

Vad är CrossFit?
Träningsformen CrossFit, innebär ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Att träna Crossfit innebär att träna varierat och säkert och att våga utmana sig och testa nya saker. 

Vad tränar vi?
Marklyft, knäböj, press, bänk, frivändningar blandas med gymnastiska moment pull-ups, handstående m.m. Ihop med olika konditionsaktiviteter som löpning rodd, cykling eller skierg kan man skapa träningspass i oändligt många kombinationer. 

Du blir snabbare, orkar mer i vardagen, blir starkare, mer smidig och får ett allmänt bättre hälsotillstånd!

Vad erbjuder vi på Crossfit Kungsbacka?
Förutom en fantastisk gemenskap och atmosfär, så får du genom ett medlemskap hos oss, flera typer av pass med allt från Performance, som innefattar uppvärmning, en styrkedel samt avslutande wod, Sweat som är ett kortare pulshöjande pass, Gymnastics, Olympiska Lyft, StrongFit. (Läs mer under ”våra pass”). 

Vår yogastudio YogaBox ingår i medlemskapet och här finns flera typer av mobilitet och yogapass som ett starkt komplement till övriga pass. 

På sommaren tränar vi ofta utomhus och har olika events, tävlingar etc. under året. Allt för att öka trivseln och gemenskapen!

Gruppträning och individuell träning
Träning i grupp sker med max 12 personer/pass. 

Vi har valt att ha en grupp med färre coacher för att kunna lära känna våra medlemmar och deras styrkor och eventuella begränsningar på bästa sätt. 

Känner du att du vill köra egen träning eller rehab med eget program så kan du självklart göra det på ”open gym”.

Vill du ha hjälp med personlig träning, program och kostrådgivning så har vi all kunskap hos oss för detta. 

Vi erbjuder även massage så allt finns under samma tak!

Vem kan träna på Crossfit Kungsbacka?
Alla är välkomna, gammal som ung, elit eller helt otränad. Våra program bygger på att man utgår från sig själv och sina mål, samt övningarna kan alltid anpassas efter individens förutsättningar och begräsningar. 

Vi har högt i tak och här kan man känna sig som sig själv och utvecklas i sin egen takt. 

Vi peppar och hjälper till allihop för att skapa en fantastisk box!