Personlig Träning

Personlig Träning i Kungsbacka

För allmänheten

Våra coacher har en bred bakgrund i personlig träning och gruppträning, oavsett om ditt mål är att komma i form, tappa vikt, tona upp dig själv eller bygga explosiv styrka. Våra varierade bakgrunder kan hjälpa dig att nå ditt mål.

Använd formuläret längst ner för att boka en konsultation

För CrossFitters

Personlig träning är ett väldigt bra sätt att komplementera din CrossFit träning! Om du är ute efter specifik hjälp med rörelser, vill ha lite personlig uppmärksamhet för WOD:en eller har specifika mål som du jobbar för att uppnå. Oavsett så har vi en Coach som är villig och kapabel att hjälpa dig!

Pris: 795kr.

Individuell Special Skill Sessions

Förutom den vanliga Personliga träningen erbjuder CrossFit Kungsbackas coacher privata 1-on-1 Special Skill Sessions för de atleter som är ute efter att förbättra vissa rörelser. Dessa hyperfokuserade sessioner är på 30 minuter och fokuserar på väldigt specifika skickligheter och rörelser.

Pris: 395kr för 30 min (345kr om du bokar 10 sessioner eller mer).

Coachers kunskapsområde

Även om var och en av våra coacher är kapabla och har möjlighet att ge en exceptionell personlig träning så har en del av oss vissa specialkunskaper och bakgrunder som kan fungera bäst för de med specifika mål.

Generella övningar och rörelser, mobility, målsättning, nutrition, styrkebyggning

Leg. Sjukgymnast

Generella övningar och rörelser, mobility

Bakgrund inom balett

För att boka, fyll i formuläret nedanför eller kontakta en coach under passet.

[Form id=”16″]