Recept på fisk!

v36 - 1

 

 

 

 

 

Denna veckan tänkte jag bjuda på ett middagsrecept som Christoffer tog åt sig äran av men tydligen är det Linda som ska ha beröm.

Jag har twistat till det lite

500g torskrygg fryst i block

1 burk creme fraiche soltorkad tomat och feta

1 dl grädde

1 vitlöksklyfta

1 bunt sparris

1 tunt skivad chili frukt

½ lime ( saften )

1 påse Garant linspasta

Börja med att tina torsken och lägg den i en form. Salt och lite vitpeppar på det.

Dela sparrisen i mindre bitar och koka den lite mjukare.

Skiva vitlök och chili tunt. Blanda creme fraiche och grädde i en bytta och pressa i den halva limen.

Lägg på vitlök, chili, och sparris på fisken och slå sedan över creme fraiche och gräddblandningen.

In i ugnen i ca 18 – 20 min under tiden så kokar du linspastan.

När allt är klart så blandar du allt i en kastrull så har du 5 fantastiska portioner och det funkar jättebra att ha som matlådor även om man fryser ner det.

Ha en grymme vecka – Mattias

20160502_4621

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!

Komma igång!