3 Anledningar att träna hos oss!

Fitness branschen är en bransch med mycket konkurrens!
Men vi är självsäkra när det gäller vad vi levererar för vi vet att vi gör saker bättre än de flesta. Här har du några anledningar till varför du bör träna med oss:

3. Den bästa generella träningen för livet

Låt oss jämföra vad vi gör med några andra populära träningsformer som finns där ute…

Yoga:

Yoga är toppen. För visa saker. Mer specifikt för flexibilitet. Det finns inget fel med en glorifierad stretchträning. Ju äldre du blir, desto svårare blir det att behålla din flexibilitet så om yoga hjälper dig med det, toppen. Men det är också allt det är: stretch och balans. Kanske en liten aning av koordination men du rör dig antagligen för långsamt för att verkligen utmana din koordination. Yoga gör dig inte stark (yoga instruktörer vill gärna tro det men 90% av de som håller på med yoga som vi jobbat med kan inte göra en ordentlig armhävning, en pullup eller lyfta någon typ av tung vikt. Yoga förbättrar inte din kondition, din uthållighet, din snabbhet eller kraft heller.

Löpning eller cykling?

De får hösta betyg när det gäller konditionsmässig uthållighet men dåligt betyg när det kommer till styrka (speciellt överkroppen), kraft, snabbhet, koordination, flexibilitet osv. Löpning och cykling är väldigt endimensionellt. Inte bara det, löpning är dessutom ett recept för skador (80% av löpare skadar sig under ett år) på grund av överutnyttjande av vissa delar – IT-banden, knän, vader, hälsena.

Vad vi gör bättre

Vi kommer att hjälpa dig till en bred och användbar fitness för livet. Vi vill att det ska vara hyr enkelt som helst att klara av att bära fyra påsar med matvaror uppför tre trappor. Vi vill hjälpa dig att behålla din flexibilitet när du åldras och se till att du klarar av en hel dag i skidbacken oavsett om du är 20 eller 65. Vi vill att du ska vara den mest vältränade personen i ditt hockelag när du är 40 och att du fortfarande klarar dig själv när du är 85.

Med oss kommer du att förbättra alla delar som behövs för att leva ett långt, aktivt och hälsosamt liv: styrka, snabbhet, kraft, kondition, uthållighet, flexibilitet, koordination, agility, balans och pricksäkerhet.

2. Coach for life!

Vi kastar inte våra nya klienter rakt in i elden. Vi möter dig där du är och arbetar med dig på dina individuella styrkor och begränsningar för att se till att du håller dig skadefri och kan göra allting säkert så du kontinuerligt kan bli mer vältränad och hälsosam.

Med oss får du en personlig coach for life som hjälper dig med allting – en coach som är MadLab-tränad, vilket innebär att hen är en av de mest kvalificerade som finns inom vår bransch. Det betyder också att din coach har det som ett jobb och kommer inte att överge dig för att jobba med något annat, som vissa personliga tränare gör. Därav namnet ”Coach for Life”. Läs gärna mer om vad det innebär att vara ett MadLab gym och ha MadLab-tränade coacher här: http://madlabgroup.com

1. Baserat på gemenskap

Vi är inte bara ett gym. Vi är nära vänner som socialiserar tillsammans, både i och utanför gymmet. Det är en bra miljö att ta med dina barn till där de växer upp och får se människor som bryr sig om sin kropp och att vara hälsosam för resten av livet.

Med andra ord, även om det låter lite klyschigt, du kommer att ha roligt medan du är här.

Så vad väntar du på?

Inlägg skrivet av Jan Clingston

20160502_4666

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!