Denna vecka kommer utgåvan av Athlete of the Week något sent på grund av påsken men i gengäld har vi vaskat fram en underbar person (som att inte alla är det!). Vi presenterar ingen mindre än Paulina Freiholtz!

Varför började du med CrossFit?

Jag hade lite olika anledningar till att jag började. Självklart var man nyfiken efter att Jan visat före/efter bilden på grymma Sara! Men jag kände att mina vanliga träning inte gav mig så mycket och att jag började prioritera bort gymtiden sedan jag startade eget företag. Behövde en fast tid och någon som förväntade sig att jag skulle dyka upp. Sen blev det ett sista bevis för en utredning hos läkaren att något i min kropp i mitt fall min medicin fått mig att öka kraftigt i vikt trots träning.
Hur hittade du CFKBA?

Genom att jag och Jan är med i samma affärsnätverk (BNI)! Där skapar man ett förtroende för varandra, annars hade jag kanske inte vågat.

Vad upplever du som roligast med CrossFit Kungsbacka?
Roligast är kombinationen av skräck och glädje! Ha Ha!
Skräcken inför varje pass att jag måste ta i så det skvätter om det och glädjen att göra det tillsammans med andra galningar! (underbara galningar!)

Vilken typ av mål eller förväntningar hade du när du började på CFKBA och hur har de förändrats?
Mina mål med Crossfit styrs inte av vågen utan mer hur mina kläder sitter, sen är det ju galet kul att jag som är över 30 sätter upp mål som att stå på händer och göra Pull Ups! Snart så;)

Vilken är din favoritövning?

Hade aldrig prova Marklyft innan men måste nog säga att det är fantastiskt kul! Finns ju många roliga övningar.

Vad skulle du säga åt någon som funderar på att testa?

Jag skulle verkligen rekommendera alla att prova. Speciellt om man vet själv att man ofta har mer att ge än vad man får ut på gymmet. Här klämmer man verkligen ut sista droppen. Sen är det ju väldigt bra med Jan som lugnt och sansat visar, man blir trygg. Sen är ju vi som tränar otroligt charmiga att hänga med!

5 Snabba

Kettlebell vs Skivstång

Skivstång

Kondition vs Styrka

Styrka

Burpee vs Thrusters

Thrusters

DU’s vs Airsquats

När jag lärt mig DU´s så absolut!

Dips vs Pullups

Pullups! Mitt stående Mål!
Är du sugen på att testa CrossFit? Varför inte prova ett av våra gratis Prova-på pass? Följ den här länken, registrera dig (går bra att använda inloggning via Facebook) och dyk upp med vattenflaska och kör!