Det är lätt att vilja träna under våren. Med en blå himmel och lite värme i luften får man energi och känner sig fräsch. Sen blir det varmt. Vissa ÄLSKAR det varmare vädret, andra (som mig) inte lika mycket. Men vi gillar alla att åka till havet. Och grilla. Och glass.

Semestern gör det alltid lite svårare att hålla fokus på träningen och det är förståeligt! Men för att hålla uppe er motivation till att dyka upp i gymmet tots semestern så presenterar jag CrossFit Kungsbacka Summer Bingo Challenge! Alla som är nuvarande medlemmar av CFKBA kan delta. Priser inkluderar t-shirts, personliga träningssessioner, Baseball-shirt och en massa annat smått och gott!

Vi kommer att ge ut pris till den första personen som gör klart en hel rad (lodrätt/vågrätt/diagonalt), fyller upp en 3×3 fyrkant och den första som fyller hela.

Såhär spelar du: Ladda ner ditt kort här nedanför.
Gör utmaningarna som står på kortet. Markera dem med ett stort X när du gör dem.
Om du har frågor eller liknande om hur du faktiskt ska genomföra dem (som att skriva en Facebook recension) så hjälper vi gärna.
Lägg upp i sociala medier och tagga CrossFit Kungsbacka för att de ska räknas!
Lämna in ditt kort när du är färdig! Du måste fysiskt visa upp ditt kort för att kunna vinna. Sista datum för tävlingen är 20:e augusti

Här är ditt kort: