Underbart soligt väder denna måndag så vi startar veckan med lite träning!

SWOD: Gymnastik 20 min
10 min Hollow Position/Arch position statisk träning, skriv upp antalet sekunder med hjälp av din partner som tar tid

10 min Handstand, skriv upp antalet sekunder med hjälp av din partner som tar tid. För er som klarar 30 sekunder utan problem vill jag att ska jobba på balansen. Det innebär att ni går över till fritt stående med partnern bakom som tar emot benen och sedan låter er stå helt fritt. Den som börjar kunna stå fritt i 10 sekunder kan gå över till Handstand Walk

Fokus ligger på position, vi ska försöka få ryggkotorna i en så rak linje som möjligt för att slippa spendera energi på att balansera.

CWOD: AMRAP 10 min
7 Thrusters 40/30kg H/D (Nybörjare tar teknikstång och mycket mindre vikt)
14 KB Swings 24/20kg H/D
7 Situps

Vi syns ikväll!