Jag tar tillfället i akt och lägger ut lite information om framtiden! Vi växer så det knakar vilket är extremt roligt så varför inte ha ÄNNU mer roligt och umgås lite utanför själva träningen tänkte vi.

Därför kommer vi första helgen i månaden, varje månad nu under sommaren att grilla vid lokalen. Vi börjar alltså redan nästa helg då den här helgen blir lite tätt inpå, så den 9:e maj kör vi grillning, sedan den 6:e juni (nationaldagen till ära liksom), sen gör vi ett litet hopp en helg (4-5 juli då det är vår bröllopsdag men också tävling mellan boxarna i Halland nere i Varberg) så vi kör 11:e juli och sedan 1:a augusti.

Det här är inget seriöst, mer menat som en rolig och avslappnad chans till att umgås lite, lära känna varandra och så. Man får gärna ta med sig sina familjer, vänner eller liknande, man tar med egen mat som man vill ha grillad och ifall man vill ha med sig dryck (alkohol är tillåtet 😉 )

Det kan hända att vi också gör något mer arrangemang kring grillningen men det kommer information om det vid det aktuella tillfället i sånt fall.

2 till event är redan planerade, ett den 26:e juni och ett annat den 31:a juli så ni kan börja boka in er redan nu, självklart kommer vi att släppa mer information om det när vi närmar oss men det kommer att bli riiiiiktigt roliga grejer vill jag lova!

Från och med den 1:a maj kommer det även att bli lite mer tillägg!
Vi kommer att ha en kontinuerlig tävling där ni som medlemmar fotar under träning eller liknande och använder taggen ‪#‎cfkba‬. Den vi väljer ut som ”bästa” bild kommer vi sedan att använda dagen efter i samband med att vi lägger upp saker på sociala medier. De bilder som vinner dag för dag kommer vi sedan att samla ihop mot slutet av månaden där ni som medlemmar får rösta fram den bästa bilden av dom alla. Fotografen till detta kommer då att vinna ett pris utöver att vi lägger ut den framröstade bilden igen. Priset för Maj månad blir ett presentkort på 500kr som kan användas gentemot skillsessions, seminarier, workshops och så vidare så se till att ta massor med kort och tagga med #cfkba för att ha en chans att vinna 😀

I vårt tycke handlar CrossFit mycket om att ge tillbaka och hjälpa varandra och därför kommer vi från och med 1:a maj att genomföra en till förändring (lovar, snart är vi färdiga!). För varje incheckning via Facebook kommer CrossFit Kungsbacka skänka 1kr till en lokal välgörenhet. Här tar vi tacksamt emot tips på saker ni tycker skulle vara i behov av lite extra tillskott.

Puh, nu var jag färdig med det här, hoppas alla hinner med att läsa hela!