Vad fick dig att börja med CrossFit?

Jag hade sett inlägg på Facebook och en vän är medlem hos cfkba, man blev nyfiken och ville testa!

Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Mitt första intryck va att det skulle vara så sjukt svårt, men snabbt förstod jag att det skalas av och anpassas individuellt så alla kan träna!

Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Alltså jag har svårt att minnas exakt, men för någon vecka sedan så vet jag att det släppte och jag förstod hur man gör en snatch, riktigt go känsla!

Vad jobbar du på nu?

Jag måste jobba lite mentalt, förstå att jag kan och våga!

Vad är ditt favoritminne från CrossFit Kungsbacka?

Helt klart när vi körde Murph, alla kämpade och peppade varandra, sjukt jobbigt och jag trodde inte det skulle gå, men vi tog oss alla igenom den. Att ha fantastiska människor som tränar tillsammans och peppar varandra betyder mycket!

Vill även tillägg att crossfit verkligen är något för alla. Jag trodde nog aldrig att jag skulle klara av det. Jag som haft ledvärk i många år, ätit olika mediciner som inte hjälpte och ett tag va så dålig att jag fick lyfta benen ur sängen för att komma ur den känner nu att jag har styrka och kraft. Att orka göra saker efter arbetet och kunna spela lite fotboll med barnen utan att tänka på att man kommer ha ont i hela kroppen dagen efter är underbart. Jag blir sakta men säkert starkare i kroppen och mår mycket bättre av att träna.

Vill du komma igång med CrossFit? Fyll i formuläret nedan för att komma på ett gratis prova-på pass i grupp eller en gratis privat session!

[Form id=”32″]