1. Vad fick dig att börja med CrossFit?

Jag var något så vansinnigt trött på hur jag såg ut. Jag upptäckte att jag inte längre letade kläder som var snygga utan kläder som kunde dölja. Jag var pinnsmal upp till 35 sedan har det successivt lagts kilo på kilo, år efter år och mina försök att komma igång med träning har varit lama. I ett av mina svagare ögonblick dök utmaningen ”New You” upp i mitt Facebook-flöde och innan jag tänkt klart tanken så hade jag anmält mig. Nu skulle jag inte komma undan!


2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

”-Herre Gud, kommer jag någonsin känna mig naturlig och bekväm i den här miljön och med dessa atleter!” Den känslan har jag väl inte blivit av med helt, trots alla varma välkomnanden som jag fått. Men någon måste väl ha Rookie-rollen (föredrar den benämningen framför ”klenast och mest orkeslös”) och det får väl vara jag ett tag då… och det är i ärlighetens namn inte så farligt då alla är så himla ödmjuka och hjälpsamma!

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Varje litet framsteg ger ju en kick och när man helt plötsligt sätter en övning rent tekniskt så man bara kan köra och ta ut sig till max – då ler jag inombords. Tror det hände första gången under en hel WOD, tredje veckan av New You.

4. Vad jobbar du på nu?

Att komma över känslan av att vara nybörjare! Det är en tuff känsla att dras med när man är fyrtio fyllda. Rent tekniskt så skulle jag vilja bli riktigt bra vän med skivstången. Det skulle vara coolt att kunna alla moment och börja fokusera på tyngden istället för att göra rätt. Okej – ett mål av fåfänga har jag också och det är att bli av med det-där-runt-magen.

5. Vad är ditt favoritminne från CrossFit Kungsbacka?

Mitt favoritminne… jag har ju skrattat mycket under passen dessa veckor. Riktigt roligt var det när mitt lag, bara bestående av tjejer, vann en roddutmaning. Älskar att vinna!

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!