Vi ställde några frågor till en av våra medlemmar, Jonna Carlzon. Här är hennes svar:

1. Vad fick dig att börja med CrossFit?

Efter att jag hade fött mitt andra barn, ca 3 månader efter förlossningen var jag sugen på att börja träna igen och fick då syn på en annons om mammacrossfit. Började med 2 pass i veckan som blev 3 pass i veckan för att efter 6 månader vara med på de vanliga crossfit passen.

2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Mitt första intryck var mycket positivt. Perfekt träning för de jag ville just då, hitta tillbaka till den starka kroppen man hade innan barn. Känslan jag kände första gången på ett pass är fortfarande den samma om inte ännu bättre, jag blir glad, svettig och energisk av att vara i boxen. Perfekt.

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Viljan och energi i wodarna nu, jämfört med i början. Håller högre tempo och tyngre vikter, och det känns att man faktiskt blivit mycket starkare. Det är kul!

4. Vad jobbar du på just nu?

Jag jobbar på det mesta. Sjukt mycket teknik blandat med styrka och koordination så jag lär mig något nytt nästan varje gång. Strikta/kippade pullups är något jag verkligen vill lära mig göra många av.

5. Vad är ditt favorit minne från CrossFit Kungsbacka?

Favorit minnet är nog när cfkba hade en välgörenhets/insamlings dag till en av medlemmarnas cancer sjuka barn. Det var många som dök upp och det var så himla fint att vara med och se så många bry sig och samla in pengar.
Något som också är ett fint återkommande minne är ju när man känner att man inte orkar mer så kommer det alltid från boxen fram och peppar en att kämpa lite mer!

Inlägg skrivet av Christoffer Emanuelsson

20160721_8300

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!