Vi ställde några frågor till en av våra medlemmar, Marcus Palmqvist som har varit med oss i lite mer än år. Här är hans svar:

1. Vad fick dig att börja med CrossFit?

Det var mina systrar faktiskt, dom tränade redan på CrossFit Kungsbacka och hetsade in mig i en sommartävling om vem som kunde göra mest burpees på en minut. Gick kursen och blev helt såld på konceptet

2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Mitt första intryck av CrossFit var nog som många andras genom nätet och dålig form med enormt tunga vikter, så inte jättepositivt inställd till det. Men fick upp ögonen för det tack vare min storasyster.

Nu kan jag inte tänka mig att träna på ett annat sätt och det är inte på grund av vad vi gör utan med vilka vi gör det med. Gemenskapen är det viktigaste för mig och att ha roligt tillsammans när man tränar.

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Det måste nog varit när man äntligen förstått hur man gjorde en snatch tekniskt, att kunna lasta på tunga vikter i både snatch och clean and jerk är något av de roligaste och svåraste med träningen

4. Vad jobbar du på just nu?

Just nu är det mycket fokus på axelmobilitet och gymnastisk styrka, har en bit kvar tills jag är nöjd med den nivån

5. Vad är ditt favorit minne från CrossFit Kungsbacka?

Det bästa och jobbigaste är definitivt nyårs team-woden jag gjorde med John. Han sprang åttor runt mig i löpningen och hetsade fram det grisigaste passet jag gjort än idag.

Där myntades även de berömda ”Håll käften John” citatet. Används flitigt än idag.

Inlägg skrivet av Christoffer Emanuelsson

20160721_8300

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!