Efter att ha ägnat en mansålder åt att bryta ner min kropp, ingen motion, massor av alkohol, så kände jag för några år sedan att det var dags att vända skutan. Fyrtioårskris?

Köpte gymkort, gick dit ibland och ryckte planlöst i maskinerna. Tråkigt. Knappt några resultat. Insåg att jag är en karaktärslös och lat jäkel.

Sagt å gjort. Anlitade en PT jag kände förtroende för (Pia).

Det gick bra när hon var med mig på gymmet, men föll tillbaka i gamla spår vid egenträning. Hon föreslog Crossfit. Bokade upp mig på några intropass med Jan och resten är historia. Hooked for life! 😃

Första intrycket på ett gruppass var förvirring. Massa människor som verkade drivna och urstarka, massa nya uttryck och förkortningar. Misslyckades nästan att svara på den enkla frågan ”uppe eller nere?”

Kom dock snabbt in i gemenskapen och upptäckte att detta var en träningsform för mig. Jag tog ut mig som aldrig förr och ändå ville jag tillbaka gång på gång!

Första bright spoten var nog efter ca en månad, då hade jag redan tappat 4-5 kg och blivit märkbart starkare

Just nu jobbar jag med min disciplin (obefintlig) när det gäller stretch/rörlighet. Detta känns som min största begränsning. Ska börja med Yoga om några veckor, hoppas det kan hjälpa mig att få in en bra rutin

Har nog inget enskilt favoritminne, men ibland träffas vi utanför boxen och hittar på roliga saker tillsammans, likaså när man genomfört en wod som kändes omänsklig på pappret. Brett leende på den!

 

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!