Jag har under en ganska lång period gått och funderat på hur jag skall ta tag i mitt tränande. Det har varit många passiva år och mitt arbete har relativt oregelbundna tider och det har känts svårt att planera.
Efter semestern dök utmaningen från CrossFit Kungsbacka och New you upp i mitt flöde på Facebook och efter att ha pratat med Jan beslutade jag att hoppa på, ett beslut som jag så här i efterskott aldrig ångrat.

Första intrycket från träningen jämfört med t.ex. ett gym var att kändes mer personligt. Personer som jag aldrig tidigare träffat kom fram och hälsade och gemenskapen i New You gruppen var fantastisk. Själva träningen var för mig otroligt utmanande dels för att min grundkondition var helt obefintlig och dels för att koordination inte var min starkaste sida.

Min första riktiga Brightspot kom någonstans 4 veckor in i träningen, känslan när orken helt plötsligt räcker lite längre och vikterna inte är riktigt lika tunga längre.

Mina närmsta mål är att få till en bättre teknik, jag har fortfarande lite extra kilon som behöver omvandlas men det känns helt klart som att CrossFit är rätt för mig.

När jag började träna var jag inte helt säker på att gruppträning var för mig men den energin en bra grupp tillför till träningen är helt klart ett av mina glädjeämnen hittills. För mig är CrossFit minst lika mycket social gemenskap som fysisk träning och det känns som jag verkligen hittat rätt.

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!