Vi ställde några frågor till en av våra medlemmar, Pernilla Jansson som har varit med oss i 1 år. Här är hennes svar:

1. Vad fick dig att börja med CrossFit?
Hade hört från en kompis som tränat i ca 6 månader att detta var så jäkla roligt och effektiv träning. Som en inbiten hästtjej så tänkte jag väl att inget kan väl vara bättre än att rida 😉 Men visst jag kan testa, behövde ju gå ner i vikt. Sagt och gjort jag hängde med på ett pass och det var ju hur kul och jobbigt som helst. Nu lite mer än ett år senare är jag ju kvar =) och vill helst träna varje dag och hela tiden =)

2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?
Huuuur läskigt som helst! Hade ju aldrig tränat på gym i hela mitt liv! Men den känslan försvann snabbt. Alla var så glada och trevliga, presenterade sig och frågade om det var första gången man var där. Man blev omhändertagen från första stund. Nu försöker jag göra samma sak om det kommer någon ny (är lite snurrig så ibland kanske det blir att jag hälsar tre gånger på samma person eller inte alls haha!)

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?
Det var nog när jag fick till min första Clean eller Snatch. Känslan när man känner WOW är det så här man gör eller OJ vad lätt det kändes. Eller ja, egentligen när man klarat av något som jag tyckt är svårt eller inte kunnat innan.

4. Vad jobbar du på just nu?
Hmmmm, behöver ju träna på allt. Nä men just nu har jag faktiskt inget speciellt. Försöker att på dom dagarna jag tränar att fokusera extra just på den dagens styrkemoment och dagens WOD.

5. Vad är ditt favorit minne från CrossFit Kungsbacka?
Oj? Det är ju många men ett är när jag bara hade tränat i några månader och det var KM. Vi skulle köra shoulder to overhead och jag visste knappt hur man gjorde, noll koll på vikter. Men i alla fall så när jag värmde upp så bestämde jag mig att stanna på 30 kg. När jag kom upp till målvikten så var det ju fortfarande tid kvar så jag la på mer vikt, vilket slutade på 55kg! Nu i efterhand har jag insett att det är mycket vikt att slänga över huvudet om man har noll koll. Fattar fortfarande inte hur det gick till men jag gjorde det =) Rekommenderar verkligen detta, så jäkla gött gäng!

Inlägg skrivet av Christoffer Emanuelsson

20160721_8300

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!