Vi ställde några frågor till en av våra medlemmar,Rebecca Soneson som har varit med oss i 1 år. Här är hennes svar:

1. Vad fick dig att börja med CrossFit?

Det var en kollega på jobbet som berättade att hon skulle gå på en introduktionskurs på CrossFit Kungsbacka. Jag blev helt enkelt nyfiken och googlade runt lite på vad det var tills jag tillslut kontaktade Jan och sa att jag också ville gå en introduktionskurs.

2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Mitt första intryck var först lite splittrad, jag hade läst på nätet samt hört annat folk säga en del negativa saker om Crossfit bland annat. Jag tog varken nätet eller folks kommentarer speciellt seriöst då jag själv ville skapa mig en egen uppfattning. När jag väl hade skapat mig en egen uppfattning har jag bara positiva saker att säga. Jag tycker Crossfit är mycket mer personligare än exempelvis ett träningspass på någon annan anläggning, det finns tid att få hjälp av en coach, man lägger sig på sin egna nivå, bra sammanhållning i gruppen och god gemenskap. Det är roligt att komma till ett pass och man känner sig alltid välkommen.

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Det var nog när jag gjorde 1RM lyft i marklyft på 100kg, den känslan var härlig.

4. Vad jobbar du på just nu?

Att öva upp tekniken och lära mig snatch bättre. Sen är det även en del gymnastiska övningar som jag tycker är svåra och vill lära mig.

5. Vad är ditt favorit minne från CrossFit Kungsbacka?

Det första minnet som ploppar upp i huvudet är när vi gjorde Murph. Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom den grisiga WOD;en, trodde jag skulle dö under tiden. Men känslan efteråt när man var klar var fantastisk!

Inlägg skrivet av Christoffer Emanuelsson

20160721_8300

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!