Vi ställde några frågor till en av våra medlemmar, Robin Emanuelsson som har varit med oss i 1,5 år. Här är hans svar:

1. Vad fick dig att börja med CrossFit?

Jag minns för några år sedan när jag pratade med min bror om CrossFit och att det just då bara fanns i Gårda. Vi var båda två väldigt sugna på att testa på men som tur är så blev det inte så. Då hade vi nog inte hamnat här.

2. Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Det var lite nervöst eftersom jag var rätt otränad just då. Men jag märkte snabbt att det inte spelade någon roll då övningarna gick att skala ut efter mina egna förutsättningar.

Jag är ju ändå rätt tävlingsinriktad och vill aldrig vara sämst, men det tog inte så lång tid innan prestigen släppte då man först och främst tävlar mot sig själv än mot de andra.

3. Vad var din första ”Bright Spot” när det verkligen gick bra?

Det var när man började få in tekniken i lyften till exempel ”Snatch” hur mycket lättare det blev. Man insåg inte innan hur viktig tekniken verkligen är så där kom min första ”Bright spot”.

4. Vad jobbar du på just nu?

Just nu jobbar jag på mitt ”Mental game” då det är otroligt viktigt i tävlingar som jag gärna deltar i. Allt från paceing och att kunna fortsätta tuffa på även vid stora utmaningar. Även viktigt att vara med i huvudet för att kunna prestera bra.

5. Vad är ditt favorit minne från CrossFit Kungsbacka?

Det finns många fina minnen under denna tiden men flytten från de gamla lokalerna till där vi är nu var härligt. Sån otrolig skillnad att få den där riktiga box känslan. Det kändes som om klubben fick ett ordentligt lyft och att det utvecklas i rätt riktning.

Inlägg skrivet av Christoffer Emanuelsson

20160721_8300

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!