Jag höll på med en armyfitness träning tidigt på morgonen utomhus i Slottskogen men ville hitta en tuff morgon träning närmare Kungsbacka och då hörde jag mig för av vänner och bekanta och fick CrossFit Kungsbacka rekommenderat.

Mitt första intryck var att alla ( utöver Jan) var extremt seriösa och dedikerade i sin träning. Det var lite skrämmande först, alla var otroligt starka, vältränade och så kom lilla jag som inte klarade något!

Den första månaden var det tungt att ta sig till träningen, eftersom jag inte tyckte att jag platsade. Jag tvingade mig att gå i alla fall och varje gång jag kom till boxen blev jag så otroligt vänligt bemött av alla och det peppades, hejades och stöttades. Utöver det så spred Jan med sitt sätt att vara en väldigt stark samhörighet och gemenskap i boxen. Jan är dessutom oerhört kunnig i sitt område något som också ger tyngd och trovärdighet kring det han säger och visar.  Sammantaget så har jag helt enkelt känt mig väldigt välkommen och när man gör det så är det enkelt att ta sig till träningen, även om det ibland är extremt tuff träning men det var ju å andra sidan det som jag eftersökte!

Första gången jag kände att det äntligen gick riktigt bra var nog när jag äntligen klarade ett boxjump på lägsta nivån. Det mentala hindret trodde jag aldrig att jag skulle ta mig över, men det gick!

Nu vill jag klara dubbelunders samt bli starkare på allt som rör axlar/armar.

Varje gång jag gått och klarat av ytterligare ett pass på CrossFit Kungsbacka utan att stryka med på kuppen är mitt favorit minne! 🙂

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!