Jag hade letat efter en bra träningsform ganska länge, jag såg en film om CrossFit Games och tänkte att det var det sjukaste jag hade sett så blev direkt sugen att också testa detta.

Mitt första intryck var att jag lättad när jag insåg att dom allra flesta inte tävlar på games nivå, speciellt CrossFIt Kungsbacka har en väldigt öppet och inkluderande sätt så att alla kan börja träna. Jag kände att jag fick en bra start och var väl förberedd att börja på gruppklassen efter introduktions timmarna. Tycker fortfarande att det är skönt att man kan och får utmana sig och blir utmanad av andra i gruppen men att det faktiskt är utefter ens egna nivå varje dag.

Jag tycker det startade bra redan från början. Jag kände mig inte vilse och träningen gick bra. Sen är det ju alltid fantastisk när man klarar t ex köra rx på en workout, ta ett nytt personbästa, sen kommer jag också aldrig glömma min första pull-up!

Just nu jobbar jag på Kipping pull-ups!! Och sen är målet muscle ups!

Att svettas och flämtas tillsammans är alltid roligt, men jag tycker också om alla aktiviteter vi gör som inte är CrossFit och ”träning”. Till exempel åka iväg och klättra tillsammans, testa på ninja center eller gå ut och käka middag.

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!