SCHEMA

sCHEMA & BOKNING

passbeskrivningar

Performance60
60 minuters Crossfitpass av styrka, teknik och gymnastiska övningar med olika typer av konditionsträning i oändliga kombinationer. Alla pass finns i 6 olika nivåer, från nybörjare till mer avancerad nivå. Passen är på 60 minuter och enligt vår programmering Level Method. 

Sweat45
För dig som vill ha ett svettigt pass i 45 min med enklare övningar inom Crossfit. Här använder vi kettlebells, hantlar, wallballs osv. Ej tekniskt avancerade övningar. Passar nybörjare och vana Crossfitare.

Gymnastics
Här lär du dig progressioner och får testa på de olika gymnastiska momenten inom Crossfit så som; Toes to bar, handstand, pull-ups etc. 

StrongFit
Välta traktordäck, sledpush, tunga marklyft och sandbag carry. Allt i en härlig mix, inklusive teknikgenomgång. Här är det tunga lyft, drag och push som gäller! Perfekt om du gillar att utmana dig själv i olika styrkemoment. 

 

YoGA

Vinyasa Yoga
En flödande Yogaform där asanas/positionerna och andetag flyter i ett, du är i ständig rörelse under passet vilket gör fullt fokus på dig och din kropp. Allt till musik , ett pass som för dig som gillar och träna och samtidigt få rörlighet. 60-75 minuter.

Yin Yoga
Är en lung meditativ Yoga form där fokus ligger på bindväv/fascia, meridinader (energibanor) nervsystemet, lymfsystemet, leder och ligament. Man vill behålla kroppens rörlighet, inre flöden och återfukta fascian så den blir följsam. Alla positioner/asanas utförs sittande eller liggande på mattan och vi håller 3-5 minuter. Känns det stumt skakar vi och gungar lätt tills kroppen vill vara med. Med musik 60-75 minuter

Mobility
Ett pass inspirerat från yogan med fokus på ryggrad axlar och stela baksidor.  Vi jobbar igenom kroppen i mjuka flöden och arbetar med ligament och fascia. Enkla övningar som passar alla som känner sig stela o stumma i kroppen och är ett perfekt komplement till Crossfit. 30 minuter till musik. 

Sensing Yoga
Handlar om att Sense – känna in vart kroppen befinner sig just nu i denna stund.
Sensing yoga är en mjukt inkännande yogaform som arbetar med kroppen på ett djupt plan. Med hjälp av spiralrörelser, expansion, pandikulation, skakning/rockning, somascan (att känna kroppen från djupt inifrån) samt att kropps gäspa rör vi oss på kroppens villkor helt utan krav. Precis där du är just nu.

förhållningssätt

Crossfit Kungsbacka ger dig mer än bara CrossFitträning. Här hittar du yoga, strongFit, gymnastics, rörlighetspass, massage kidsträning, löpning, personlig träning & kostrådgivning. Mycket av vår träning är gruppträning men du är också alltid välkommen att träna i gymmet på egen hand.