Det finns en anledning till att du inte kan gå ner i vikt.

Du har ett gymmedlemskap. Du har tillgång till all hälsosam mat. Du har obegränsad kunskap tillgänglig vid dina fingerspetsar. Så varför har du gått upp 5kg de senaste året?

För att du hatar din träning.

Du hatar att gå på bandet. Du hatar att göra situps. Du hatar benmaskinerna. Du hatar att undvika ögonkontakt, speglar och den åh-så-hjälpsamma människan som du VET tittar på dig hela tiden…

…och värst av allt, du tror inte heller det fungerar. Eller hur?

Såklart det kräver mycket självmotivering att dyka upp till det varje dag. Vi brukade kalla det här ”viljestyrka”.

”Viljestyrka” är ett psykologiskt fenomen. Viljestyrka blir starkare eller svagare beroende på stressnivåer, hur trött du är och hur mycket du måste använda det. Har du haft en lång, stressfylld dag på jobbet? Din viljestyrka kommer att vara slut när du kommer hem. På måndag kanske det är okej… men till fredag är den helt borta.

Efter att ha tittat på en skärm i 8 timmar och hatat ditt jobb så ska du spendera en till timma på bandet i ett gym? Om du hatar din träning så kommer du inte att lyckas.

Det här är det största problemet vi har löst här hos CrossFit Kungsbacka. Det är orsaken till varför vår träning FUNGERAR: du kommer att gilla att träna här.

Vi har olika workouts varje dag, du kommer aldrig att bli uttråkad. Vi har välutbildade coacher, du kommer aldrig sluta lära dig nya saker. Framförallt har vi en fantastisk grupp med medlemmar – du kommer att passa in direkt.

Allt positivt tänkande, alla försök att verkligen ”bita ihop och köra”, alla löften till dig själv kommer inte betyda någonting om du hatar din träning. Inte ens nya träningskläder kommer att få dig att gå ner i vikt. Men om du älskar gruppen, coacherna och de resultat du får, så är det inte svårt att fortsätta hålla bollen i rullning.

Vill du prata med en coach om vi skulle passa dig? Boka in ett gratis intro idag. Ingen press på att du måste börja här, vi lovar.

Är du intresserad av att komma igång med oss? Klicka på knappen!