Resor och träning

När man reser bort över en helg eller ännu ”värre” (allvarligt, jag är inte ett dugg avundsjuk på din resa till solen och värmen!) på en solsemester eller längre resa kan det vara svårt att få till träningen och många tar helt enkelt semester från den med. När man sen kommer tillbaka kan det vara svårt att komma igång igen.

Därför tänkte jag idag dela med mig av lite saker man kan göra på resande fot. En del av workoutsen behöver man någon typ av utrustning för (kettlebell, hopprep, någonstans att hänga ifrån), en del är helt fritt från onödigt krimskrams.

 

Workout A:

3 Rounds for time of

25 Burpees

800m löpning

Workout B:

5 Rounds for time of

5 Pullups

10 Pushups

15 Airsquats

Workout C:

AMRAP 10 min

15 Kettlebell Swings

5 Burpees

Workout D:

10 Rounds for time of

20 Double Unders

10 Airsquats

5 Pushups

Workout E:

AMRAP 15 min

10 Kettlebell Pushpress (5/arm)

30 Double Unders

10 Pullups

 

Det här är bara några exempel på vad man kan göra med minimal utrustning! En del av workoutsen är tuffare än andra så välj utefter vilken nivå du är på nu men var inte rädd för att testa dig lite mer än vanligt!

Behöver du mer exempel på workouts kan du ladda ner den här PDF:en med Travel-WODs som CrossFit Durham har tagit fram: Travel-WODs

 

Vill du komma igång nu under sommaren kan du alltid hoppa på våran nybörjarkurs som heter Foundations, där går vi igenom massvis med övningar som man har nytta av under livet! Vill du ha mer information kan du fylla i formuläret nedanför:

[Form id=”11″]